U kunt ons een e-mail sturen door hier te klikken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt ons telefonisch bereiken via de voorzitter: Telefoonnummer: 046 4332601

Bankrekening NL25RABO0167905635 t.n.v. Graetheidecomite .

Wordt ondersteuner  of bestuurslid van het Graetheidecomité.

Als U vindt dat het Graetheidecomité belangrijk is voor de regio, dan kunt U ons op verschillende manieren steunen.

U kunt vriend van Graetheide worden. Dat houdt in dat U bij belangrijke ontwikkelingen door ons direct via e-mail geïnformeerd wordt. Mogeljk zal het Graetheidecomité ook een beroep op U doen om ons te helpen bij acties (b.v. het ondertekenen van bezwaarschriften). Klik hier om u aan te melden.

U kunt ons ook financieel ondersteunen. Wij willen geen overheidsubsidie en zijn dus afhankelijk van giften van sympathisanten. We betalen van dit geld b.v. de kosten van deze web-site, kosten van procedures bij b.v. de Raad van State enz. Het Graetheidecomité is erkend als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling), dus giften zijn in principe aftrekbaar van de belasting.

U zou ook bestuurslid van het Graetheidecomité kunnen worden. Het bestuur bestaat uit 8 personen, maar is dringend aan verjonging toe. Veel tijd hoeft het niet te kosten; we vergaderen een keer of 8 per jaar. Daarnaast is er natuurlijk nog vanalles te doen. In onderling overleg kan dit ingevuld worden.

Heeft U interesse in een van deze mogelijkheden, stuur ons dan een mailtje.